Log in

I forgot my password

Latest topics
» Отсъствия
Wed Sep 16, 2015 7:02 pm by Reeve

» Болницата
Mon Sep 14, 2015 9:21 pm by Reeve

» Sean & Talia
Mon Sep 14, 2015 5:28 pm by Sean.

» Sean and Katherine
Mon Sep 14, 2015 5:28 pm by Katherine;

» Гласувайте за нас.
Mon Sep 14, 2015 1:42 pm by Raven

» before two weeks/Gabriella and Nathaniel;
Sun Sep 13, 2015 9:02 am by Gabriella.

» Търся си другарче за РП
Sat Sep 12, 2015 8:44 pm by nathaniel.

» Търся си всичко останало
Sat Sep 12, 2015 6:23 pm by nathaniel.

» It's not my fault that you are suronded by idiots|Gabriella&Katherine
Sat Sep 12, 2015 1:11 pm by Katherine;

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 46 on Wed Sep 09, 2015 10:44 pm

Разяснение за лагерите

Go down

Разяснение за лагерите

Post by Raven on Mon Sep 07, 2015 4:11 pm
Emerit


- Това е един от най-развитите лагери. Известен с истински гении на изкуството. Композитори добри колкото Бетовен. Отлични бойци достигнали до най-високи отличия. Нови видове растения и животни. Учени с революционни открития. И толкова главозамайващи партита, че не можеш да изтрезнееш цели седмици. Едни от най-добрите лидери, взимали възможно най-правилните решения.
- Емерит е богат лагер развиващ се постоянно.

Kalendae


- Това е мястото, което е претърпяло най-много проблеми. Разположен е, така че нито една буря не ги подминава. Нито едно цунами не пропуска да ги удари. Още в началото лагера не бил добре построен и някои от опасностите не могли да бъдат избегнати. През 2040 чумата си проправя път из обществата и почти всички измрели. Лагера е смятан за пуст докато не дошло време за следващия юбилей където за изненада на всички лидерите се появили и новината, че Календи е възкръснал отново се разпростряла. Подобно на феникс този лагер е способен да се надигне от пепелта, за да заблести отново.
- Въпреки, че минало много време от както чумата била премахната все още лагера не може да заработи на пълни обороти и да измести Емерит от главното място. И все пак и до ден днешен жителите на Календи показват невиждана издържливост пред всеки един проблем.

Trivium


- Лагера е много стар и древен. Жителите му намаляват бързо и драстично заради една или друга причина. Всички лидери имат уважение към дълголетната история на Тривиум, но няма как да се пропусне бавното му избледняване. Преди време е бил велик лагер. Водещ и най-добър в развитието си, но сега всичко започнало да се обърква. Между стените му да заключени велики истории и пример за водачи и лидери, но от дълги години дори състава на лидерите не е пълен. Липсват желаещи за лидери. Общностите се развиват добре, но без правилните лидери развитието е невъзможно.
- Заради силното си запустяване над земята, под тунелите пък е още по-живо. Тук не се страхуват от това, че може да бъдеш хванат, защото става все по-лесно да отмъкнеш това, което ти трябва. Тривиум е най- преуспелия лагер за Подземните хора. До толкова, че дори под земята има добро оборудване и още по-добри водачи на Подземните.

_________________

Sacrifice


Tell me you, will hold me in the golden afterlife. You don't have to die alone tonight. I will find you in a burning sky. Where the ashes rain in your mind.-----
avatar
Raven

Posts : 172
Join date : 2012-12-05
Age : 21

View user profile http://nosecondchance.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum