Log in

I forgot my password

Latest topics
» Отсъствия
Wed Sep 16, 2015 7:02 pm by Reeve

» Болницата
Mon Sep 14, 2015 9:21 pm by Reeve

» Sean & Talia
Mon Sep 14, 2015 5:28 pm by Sean.

» Sean and Katherine
Mon Sep 14, 2015 5:28 pm by Katherine;

» Гласувайте за нас.
Mon Sep 14, 2015 1:42 pm by Raven

» before two weeks/Gabriella and Nathaniel;
Sun Sep 13, 2015 9:02 am by Gabriella.

» Търся си другарче за РП
Sat Sep 12, 2015 8:44 pm by nathaniel.

» Търся си всичко останало
Sat Sep 12, 2015 6:23 pm by nathaniel.

» It's not my fault that you are suronded by idiots|Gabriella&Katherine
Sat Sep 12, 2015 1:11 pm by Katherine;

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 46 on Wed Sep 09, 2015 10:44 pm

История

Go down

История

Post by Raven on Mon Sep 07, 2015 1:52 pm

2035 година
Земята е изложена на опустошителната сила на природата, но намира спасение. Учени предвиждали подобно стечение на обстоятелствата затова построили защитните лагери на всякъде по света. Идвайки края на спокойния живот с началото на киселинните дъждове, жаркото слънце парещо кожата ти, хората се скрили в лагерите, които имали специална защитна система срещу всички бедствия.
Човечеството свикнало с живота на новите места и започнали да мислят за собствените си желания. Така се появили и различните терени в лагерите. Терен ''Креативност'' - хората на изкуството можели да творят каквото си поискат. Терен ''Войни'' - отговарящи за сигурността на лагера. Терен ''Грижовни'' - помагат на когото могат, както могат. Терен ''Учени'' - отговорни за откритията в сферата на науките. Терен ''Безделници'' - отговарящи за веселието на лагера.
Минавайки години хората започнали много повече да се разделят и накрая били построени отделни жилищни терени за всяка една от общностите. Дебели, високи стени разделяли всяка една от тях. Било напълно забранено да се ходи в чуждите терени. Новите жилищни терени били построени покрай стените на лагерите, така че в средата се оформяло свободно място, което наричали Центъра. Място неутрално за всички, затрупано с магазини, кина, ресторанти. Дори в определени дати се организирали карнавали и увеселителни паркове. В Центъра се издигала и голяма сграда принадлежаща на лидерите на всяка една общност. Там можели да обсъдят спокойно въпросите касаещи лагера.
Но имало и възражения. Подземни тунели и малки стаички лежали под лагерите. Хора противящи се на решенията или общностите бягали в тунелите, но всички на Земята били в неведение за тяхното съществуване. Крадели, за да живеят. И съставяли планове как да докажат, че лагерите са неуспешни. Всеки имал собствена причина, за присъединяване, но заедно преследвали една мисия - унищожаването на всеки един от лагерите. Подземните мрежи от тунели се плъзгали навсякъде около земята и за разлика от хората в лагерите имали превозни средства. Лагерите били прекалено малки и всичко можело да се обиколи за трийсет минути с бавна крачка, но тунелите обхващали цялото земно кълбо. Имало такива които се простирали дори под някой водни басейни. Използвали влакове за връзка между другите тунели. Достатъчно бързи и подвижни, за да стигат бързо от едното място до другото, но и тихи, за да не бъдат чувани.

_________________

Sacrifice


Tell me you, will hold me in the golden afterlife. You don't have to die alone tonight. I will find you in a burning sky. Where the ashes rain in your mind.-----
avatar
Raven

Posts : 172
Join date : 2012-12-05
Age : 21

View user profile http://nosecondchance.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum