Log in

I forgot my password

Latest topics
» Отсъствия
Wed Sep 16, 2015 7:02 pm by Reeve

» Болницата
Mon Sep 14, 2015 9:21 pm by Reeve

» Sean & Talia
Mon Sep 14, 2015 5:28 pm by Sean.

» Sean and Katherine
Mon Sep 14, 2015 5:28 pm by Katherine;

» Гласувайте за нас.
Mon Sep 14, 2015 1:42 pm by Raven

» before two weeks/Gabriella and Nathaniel;
Sun Sep 13, 2015 9:02 am by Gabriella.

» Търся си другарче за РП
Sat Sep 12, 2015 8:44 pm by nathaniel.

» Търся си всичко останало
Sat Sep 12, 2015 6:23 pm by nathaniel.

» It's not my fault that you are suronded by idiots|Gabriella&Katherine
Sat Sep 12, 2015 1:11 pm by Katherine;

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 46 on Wed Sep 09, 2015 10:44 pm

Разяснение за общностите

Go down

Разяснение за общностите

Post by Raven on Mon Sep 07, 2015 3:30 pm
Creative


- Това са хората отдадени напълно на изкуствата. Всяко едно изкуство с изключение на бойните. Отговарят за ''културата'' на лагера. Те записват музика и я разпространяват продавайки я в магазини в Центъра. Рисуват. Снимат. Дялкат.
- В жилищния терен ''Креативност'' къщите им са странно изкривени, или боядисани в различни цветове, изрисувани с огромни картини. Всички получават само бял плат и ушиват сами дрехите си изрисувайки или избродирайки ги както им харесва.
- Позициите, които могат да заема в лагера си са следните: актьор/актриса, музикант, художник, дизайнер, фотограф, готвачи, режисьор, оператор, танцьори/танцьорки, писател, журналист (това са единствените хора от ''Креативните'', които имат правото да влизат и в другите терени) и други професии свързани с изкуствата.
- Отношение на общността към:
* ''Войните'' - повечето смятат ги за лишени от индивидуалност.
* ''Грижовните'' - в добри отношения, заради платовете, които им доставят.
* ''Учените'' - повечето ги смятат за прекалено праволинейни.
* ''Безделниците'' - в добри отношения заради споделената страст към музиката.

Warriors


- Занимават се с опазването на лагера. Строги и дисциплинирани. Учат се как да се бият още от малки, но също така как да сдържат емоциите дълбоко в себе си.
- В жилищния терен ''Войни'' живеят в черни палатки. Дрехите им са абсолютно еднакви. Черни тениски и черни панталони за мъжете. Черни потници и черни панталони за жените.
- Позициите, които могат да заема в лагера си са следните: следене за спазване на вътрешния ред (единствените от ''Войните'', които могат да ходят в другите терени), ескорт на лидерите когато се предвижват от един лагер до друг (това се случва много рядко), наблюдатели, отговарящи за защитните полета на лагера когато има заплаха, провеждащи тренировките и други свързани с охраняването и спазването на реда.
- Отношението на ''Войните'' с другите общности:
* ''Креативните'' - повечето ги смятат за слаби личности със слаб характер.
* ''Грижовните" - в добри отношения заради първата помощ, която лекарите на ''Грижовните'' оказват.
* ''Учените'' - в добри отношения, защото строго следват правилата и помагат за развитието на лагера. Откриват нови начини по които да помагат за опазването на лагера.
* ''Безделниците'' - доста голя част ги ненавиждат, защото често те са причината за нарушаването на спокойствието в лагера. Смятат ги за глезени хлапета, които имат нужда от малко дисциплина.

Kind


- Занимават се с отглеждането на растения и животни. Вярват в това че ако си помагат един на друг света ще е по-добър. Изучават билките и не ползват нищо произведено по химичен път.
- В жилищния терен ''Грижовни'' къщите са с цилиндрична форма. В средата на къщата всяко семейство има Семейно дърво, което се гледа от поколение на поколение. Носят светли дрехи с успокояващи цветове като зелено и жълто. Имат традиция всеки един да притежава животно за което да се грижи, а когато то умре той си взима ново. Свикнали са винаги да се движат с животно си. (когато избирате животно за героя си се съобразявайте, че няма как в къща да се гледа примерно носорог или слон. Нека са малки животни, който задължително трябва да са безопасни. Например птици с редки изключения котки и кучета.)
- Позициите, които могат да заема в лагера си са следните: животновъди, агрономи, билкари, медицински сестри, лекари и херурзи (единствените от ''Грижовни'', които ще могат да влизат в другите терени), тъкачи и други свързани с опазването на живота и грижата за другите.
- Отношението на ''Грижовните'' с другите общности:
* ''Креативните'' - неутрални
* ''Войните" - неутрални
* ''Учените'' - неутрални
* ''Безделниците'' - неутрални

Scientists


- Занимават се с разработването на нови оръжия, лекарства, подобряване на живота.
- В жилищния терен ''Учени'' къщите са съвсем обикновени, сиви или кафяви. С нормална големина. Обличат се предимно в престилките си за експерименти и разработки.
- Позициите, които могат да заема в лагера си са следните: учители (единствените от ''Учените', които имат право да влизат в другите терени), математици, инженери, експериментатори, изследователи и други подобни.
- Отношението на ''Учените'' с другите общности:
* ''Креативните'' - повечето смятат за безполезно изкуството.
* ''Войните" - в добри отношения заради оръжията, които правят за тях.
* ''Грижовните'' - в добри отношения заради лекарствата, които им доставят.
* ''Безделниците'' - повечето ги смятат за ненужни в предвид, че не правят нищо.

Vagabonds


- Живота им е постоянен купон. Знаят как да се забавляват. Обичат пороците. Не им пука какво казват останалите, знаят че това което са си намислили ще се случи и то по най-добрия начин.
- Живеят в големи къщи осигуряващи им различни забавления. Всеки има стая с диско топка. Имат чудесни уредби. Имат басейни и спа. С една дума всичко, което може да ти достави удоволствие. Обличат се с каквото им хареса без значение дали на някой друг му харесва.
- Позициите, които могат да заема в лагера си са следните: Ди Джей, организатор на празненства, еротични танцьорки/ танцьори (те имат единствено право от общност ''Безделници'' да влизат при другите общности), стриптизьорки, бармани и дори понякога готвачи и други свързани със забавлението.
- Отношението на ''Безделниците'' с другите общности:
* ''Креативните'' - харесват някои видове музика, която Креативните им доставят.
* ''Войните" - смятат ги за много скучни.
* ''Грижовните'' - мислят ги за прекалено спокойни.
* ''Учените'' - прекалено праволинейни.

Leaders


- Във всеки лагер има различни лидери!
- Всеки лидер принадлежи на собствената си общност. Живеят в общността си, но се ползват с малко повече привилегии. Например могат да ходят и в чуждите терени.
- Работата им е да взимат важните решения за лагерите. Трябва да поддържат мир и разбирателство сред всички. Също така трябва да поддържат добри взаимоотношения с останали лагери. Трябва да представят добре собствения си лагер и да могат да се оправят в трудните ситуации.
- Имат коли, които използват когато излизат извън лагера. Случва се на всеки десет години, когато се празнуват юбилеите на създаването на лагерите. Нарича се празник на живота. Лидерите се събират в първия построен лагер, които е опустял. Прекарват три дни в които трябва да обсъждат важни решения за следващите десет години. Как ще се развиват лагерите за напред.
- Лидерите са единствените, които могат да напускат лагера. Ако има нещо спешно и неотложно само те могат да дадат позволението си на обикновен жител на лагера да излезе. Обикновено когато излизат от лагера имат ескорт от няколко члена на ''Войните'' и един лекар от ''Грижовните''.
- След като умре лидер има два варианта.
* Ако той си е избрал наследник докато е бил жив му е бил ментор. Избраният прекарва почти цялото си време с лидера, за да се научи да следва правилата и да свикне с тежестта на водачеството.
* Ако лидера няма избраник, тогава се провеждат избори. Някои хора се предлагат за поста и общността има един месец да даде вота си за един от предложилите се. След това се преброяват гласовете и избрания става лидер. Минава през кратка форма на обучение успоредно с воденето си.

Underground people


- Способни са на всичко. Може да са добри в музиката. Може да са добри в отглеждането и помагането на другите. При тях няма общности. Те се чувстват като едно цяло. Познават отлично тунелите.
- Всеки има малка стая. Обикновено са облечени с разкъсани дрехи тъй като е трудно да се краде от Креативните, които отговарят за шиенето на дрехи. Облечени са в най-различни типове дрехи. Имат една обща стая под всеки лагер. Главната стая е запасена с храна. Има хладилник като и печка, но само това.
- Всеки има собствена причина да се харесва настоящето. Едни смятат, че живота е възможен извън лагерите, но държат хората вътре, за да ги контролират. Други мислят, че лидерите не са достойни и взимат грешни решения. Трети, мислят, че обществата не бива да са разделени. Четвърти смятат, че има прекалено много правила за следване. Всеки има свой доводи, но всички искат да се върнат към начина на живот, който се е водел преди или поне да поставят началото на нови лагери където хората ще са заедно.
- Те също имат лидер, който взима решения за обществото на Подземните. Също така отговаря, за поддържането на връзка с останалите подземни лагери. Водачеството се предава по наследство. Ако водача умре преди да е създал наследници то го наследява дясната му ръка.

_________________

Sacrifice


Tell me you, will hold me in the golden afterlife. You don't have to die alone tonight. I will find you in a burning sky. Where the ashes rain in your mind.-----
avatar
Raven

Posts : 172
Join date : 2012-12-05
Age : 21

View user profile http://nosecondchance.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum