Log in

I forgot my password

Latest topics
» Отсъствия
Wed Sep 16, 2015 7:02 pm by Reeve

» Болницата
Mon Sep 14, 2015 9:21 pm by Reeve

» Sean & Talia
Mon Sep 14, 2015 5:28 pm by Sean.

» Sean and Katherine
Mon Sep 14, 2015 5:28 pm by Katherine;

» Гласувайте за нас.
Mon Sep 14, 2015 1:42 pm by Raven

» before two weeks/Gabriella and Nathaniel;
Sun Sep 13, 2015 9:02 am by Gabriella.

» Търся си другарче за РП
Sat Sep 12, 2015 8:44 pm by nathaniel.

» Търся си всичко останало
Sat Sep 12, 2015 6:23 pm by nathaniel.

» It's not my fault that you are suronded by idiots|Gabriella&Katherine
Sat Sep 12, 2015 1:11 pm by Katherine;

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 46 on Wed Sep 09, 2015 10:44 pm

Nathaniel West

Go down

Nathaniel West

Post by nathaniel. on Fri Sep 11, 2015 8:58 pm


|Nathaniel West|32|Лидер на Безделниците|Trivium|Max Irons|
- Нека ви представя, подсъдимия Натаниел Уест, обвинен за варварското убийство на семейството му. Прострелял е майка си и баща си в главата, а след това е накълцал и двете тела на четири големи парчета и ги е сложил във ваната. Отсякъл е главите на четиримата му братя, а след това ги е разпорил. Трите си сестри - удушил с найлонови пликове и поставил на масата. И цялата тази сцена заснел с мобилния си телефон, който бе намерен до разпорените му братя в кухнята - адвокатката говореше, а той я гледаше и слушаше отегчено. Кога ли щяха да разберат, че дори и да го осъдят да влезе в затвора, нямаше да го направи. Най - вероятно щяха да кажат, че е виновен затова може би просто трябваше да си признае и всичко да приключи.
- Зарежете глупостите, не е евентуално варварство, по – скоро реално. Знаете ли – убих ги и само какво удоволствие ми достави, по – хубаво от оргазъма, не е за вярване нали!? И тази „сцена” както я наричате е постановка на семейната вечеря, последната семейна вечеря. Мислех, че с пликове на главата, роднините ми ще изглеждат доста по – добре, да си признаем не носят особено хубави черти, взели са само негативното от родителите ми, но има ли значение, вече всички са на по – лошо място ... да се надяваме. – проговори обвиняемият, със същата досата демонстрирайки в гласа си. Беше отегчен искаше, вече да се свършва. Натаниел се изправи, като най – демонстративно излезе от определеното по принцип за обвиняеми и свидетели място, насочвайки се право към това на съдята, вземайки чукчето му той затропа.
- Виновен, виновен, виновен. Отсъден съм за виновен. Нека не отлагаме това което предстои да се случи, обещавам, че ще ни бъде забавно... – той се подсмихна, като с един малък жест взе пистолет, който бе поставен под бюрото на съдята. Беше със заглушител, той застреля полицаите в залата, след което един от куршумите запрати право в главата на „Негова Чест”, предизвиквайки паника в стаята. Сега какво щеше да се измъкне в суматохата? О, не! И да остави всички тези невинни хора – живи? Но как можеше да го направи, та това си беше недопустимо. Истината беше, че Натаниел или по – скоро неговите дружки бяха минали по – рано от тук. Те бяха тези които поставиха пистолета тук, те бяха и тези, които напълниха стаята с експлозиви, такива експлозиви които щяха да се активират от мобилният му телефон, който бе връчил на своя адвокат. За съжаление точно в този момент адвокатът му бе претърпял инцидент с огнестрелно оръжие... горкият той.
Той взе телефона излизайки от задният изход, там където нямаше репортери, нямаше да има доказателства, той щеше да умре, заедно с всички останали и никой нямаше да намери никой, защото всеки щеше да е мъртъв. Обгорен.

„682569” той набра кода на телефона, отдалечи се, вече бе далеч, но същевременно достатъчно близо, за да може да наблюдава как всичко рухва. Натисна „окей” и видя. Цялата съдебна катедра се взриви. Пушек, пламъци, агонизиращи писъци, сирени приближаващи. Всички умираха, а той вече беше мъртъв, поне за останалият свят – Натаниел Уест беше мъртъв, макар и да бе по – жив от всякога.

Шест години по - късно Натаниел е забелязан в лагера Тривиум. Лидер на Безделниците. Кой би предположил, че точно той щеше да стане лидер? Така явно му бе предвидила съдбата. Но само и единствено той знаеше причината да стои на този пост беше благодарение на него...
avatar
nathaniel.

Posts : 7
Join date : 2015-09-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Nathaniel West

Post by Raven on Fri Sep 11, 2015 9:10 pm

Одобрен си. Добре дошъл. ^^

_________________

Sacrifice


Tell me you, will hold me in the golden afterlife. You don't have to die alone tonight. I will find you in a burning sky. Where the ashes rain in your mind.-----
avatar
Raven

Posts : 172
Join date : 2012-12-05
Age : 21

View user profile http://nosecondchance.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum