Log in

I forgot my password

Latest topics
» Отсъствия
Wed Sep 16, 2015 7:02 pm by Reeve

» Болницата
Mon Sep 14, 2015 9:21 pm by Reeve

» Sean & Talia
Mon Sep 14, 2015 5:28 pm by Sean.

» Sean and Katherine
Mon Sep 14, 2015 5:28 pm by Katherine;

» Гласувайте за нас.
Mon Sep 14, 2015 1:42 pm by Raven

» before two weeks/Gabriella and Nathaniel;
Sun Sep 13, 2015 9:02 am by Gabriella.

» Търся си другарче за РП
Sat Sep 12, 2015 8:44 pm by nathaniel.

» Търся си всичко останало
Sat Sep 12, 2015 6:23 pm by nathaniel.

» It's not my fault that you are suronded by idiots|Gabriella&Katherine
Sat Sep 12, 2015 1:11 pm by Katherine;

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 46 on Wed Sep 09, 2015 10:44 pm

see beauty without your eyes and you know its truelly genuine.

Go down

see beauty without your eyes and you know its truelly genuine.

Post by Талиа Рейвс on Fri Sep 11, 2015 8:45 am


~Талия Рейвс~20~Емерит~Креативни~Barbara Palvin~
Deep in her eyes she hides her true self..Първото впечатление, което Талия създаваше у хората бе, че е необичайно мълчалива и затворена. Затворена, необщителна, брюнетката предпочиташе да стои в някой ъгъл с книга в ръка, или пък рисувайки и наблюдавайки околните. Наблюдавайки навиците им, действията. Хората бяха интересни същества и Талия обичаше да ги изучава.
Лесно ранима е, доверява се трудно, споделя рядко. Рядко показва и чувствата си, защото се страхува да не бъде наранена. Стеснителна и по-скоро страхлива. Никога не бе проявявала някакви признаци за смелост или импулсивност. Изключително крехко създание, на което му е трудно да се ориентира в широкия и жесток свят.
Макар и да се криеше това, Талия притежаваше добро сърце. Постоянно мислеше за другите, но те рядко й отвръщаха. Била е наранявана милиони пъти, за това вече се доверява трудно. Разсеяна е и е склонна винаги да закъснява и да пристига последна. Живее в свой собствен свят, който изгражда от мечти и с помощта на многото книги, които чете. Доверчива и наивна, лесно се поддава на чуждо влияние.
Нека не изпускаме и добрите й страни, макар да не умееше да ги цени и да ги признава – невероятно верен приятел е, готова да скочи дори в огъня за хората,на които държи; винаги се притича на помощ, дори на хора, които не смята за особено приятни; отдадена на 100% за любовта. Макар, че младата Рейвс не вярваше, че е способна да я открие. Нямаше достатъчно самочувствие за да сметне, че е възможно някой да изпитва чувства към нея, или пък дори да я забележи. Талия бе свикнала да е незабележимото и тихо момиче, което всички игнорират. Именно за това мразеше да е център на вниманието и ставаше много нервна, когато беше в 'светлината на прожекторите'.
Изключително умна и интелигентна, благодарение на много книги, които е прочела през живота си. Но пък понеже не можеше да спори, тезата й винаги оставаше незащитена. Нямаше смелостта. Артистична. Харесваше й да се занимава с изкуство. Рисуваше, пееше, свиреше на няколко инструмента и осен това пишеше разкази. През целия си живот се е занимавала с нещо.

The past we shall forget.. Талия Рейвс, родена на втори март. Третото дете в семейството на аристократите от рода Рейвс. Талия, винаги манипулирана, приема, и расте в среда, която познава само маниери, обноски и жажда за надмощие. Детски смях, игра в калта едва ли можеше да се срещне в огромни имения, със собственици със съчувствие с размерите на чаена лъжичка. Още от малка, тя бива възпитана да се държи като истинска благородничка. Ходи на уроци по безброй неща. Не посещава училище като нормалните деца - обучава се вкъщи заедно с учители, наемани от родителите й. Но това не е кой знае какъв проблем за момиченцето - тя харесва да чете и обича да научава. Изгражда свой собствен характер и не позволява на хладнокръвните аристократи около нея да й повлияят кой знае колко. За разлика от тях, тя се държи като истинска благородничка. Милосърдна, грациозна.. но за жалост не и горделива. Може би гордостта й липсва, тъй като цял живот е била потискана от по-големите си братя и сестри, страх от неспособността да оправдае всичките очаквания на родителите си..
Единственият човек, който разбира с Талия и се държи с нея както едно дете заслужава беше баба й. Единственият човек, който я даряваше с любов. Родителите й не я даряваха с любов. Те искаха да контролират живота на Лия. И го правеха. Бяха й избрали всичко, което тя трябваше да избере - съпруг, живот, кариера. Но младата благородничка трябваше да се примири с това. И го правеше. Страхуваше се от родителите си, страхуваше се да изрази мнението си.
Когато Талия навършва десет години, баба й умира. Това било удар на съдбата, шок, който разклатил цялото минало, настояще и бъдеще на Рейвс. Най- разбиращия и мирен персон, си беше отишъл. Здрав разум не царуваше, освен в духа на баба й, Роза. Да, красиво цвете, превъплатено в красиво име, за красив човек. Лия никога повече нямаше да бъде разбрана, никой нямаше да може да я накара да усети доброто в себе си и да разбере, че всички момиченца ще бъдат принцеси, които намират принца на бял кон.
Баща й умира от рак на кръвта, а майка й изчезва безследно. Това бе поредният удар, но след време осъзнава, че смъртта на родителите й прекратява този 'перфектен живот'. Което от една страна би било добре - нов живот, без повече маниери до болка и зли благородници. Най-сетне, Талия щеше да почувства какво е да си свободен.

_________________
→ diamonds and waste
we are a pack of cards i may be ace but you're the king
avatar
Талиа Рейвс

Posts : 9
Join date : 2015-09-09

View user profile

Back to top Go down

Re: see beauty without your eyes and you know its truelly genuine.

Post by Raven on Fri Sep 11, 2015 11:44 am

Одобрена си. Добре дошла. ^^
Как да сменя името ти?

_________________

Sacrifice


Tell me you, will hold me in the golden afterlife. You don't have to die alone tonight. I will find you in a burning sky. Where the ashes rain in your mind.-----
avatar
Raven

Posts : 172
Join date : 2012-12-05
Age : 21

View user profile http://nosecondchance.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Re: see beauty without your eyes and you know its truelly genuine.

Post by Талиа Рейвс on Fri Sep 11, 2015 12:42 pm

Талия Рейвс.

_________________
→ diamonds and waste
we are a pack of cards i may be ace but you're the king
avatar
Талиа Рейвс

Posts : 9
Join date : 2015-09-09

View user profile

Back to top Go down

Re: see beauty without your eyes and you know its truelly genuine.

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum